Novinky pro rok 2014

13.01.2014

Vážení zákazníci
V novém roce jsme si pro Vás připravili celou řadu novinek, které jsou přehlídkou toho nejlepšího špionážního vybavení a špionážní techniky pro rok 2014. Jelikož nám velmi záleží na Vašem názoru, rozšířili jsme sortiment hlavně o produkty, o které jste se zajímali nejvíce.  Velkou novinkou v roce 2014 je zcela nová sekce zabezpečení. Zde naleznete produkty jako je přenosný alarm do dveří a oken nebo super mini CCTV kamera, které využijete pro ochranu Vašeho majetku.

Další horkou novinkou, která se již nyní těší velké pozornosti, je bezdrátový měnič hlasu, vhodný pro zábavu i diskrétní hovory. Velké množství novinek pro rok 2014 jsme pro Vás přichystali v kategorii odposlouchávacích zařízení. Upoutat Vás může např. digitální diktafon ve flash disku, odposlouchávací zařízení přes stěnu, GSM/GPRS – foto video, audio – štěnice X009, nebo USB keylogger, přičemž tyto novinky se perfektně hodí pro monitorování bytů, kanceláří, dopravních prostředků, osob, zvířat apod.

Pro rok 2014 jsme si pro Vás připravili také upgrade stávajících produktů, zejména rafinovaně skrytých kamer, které tak v roce 2014 disponují vyšší kvalitou a často jsou i obohaceny o zcela nové funkce. Novinkou v tomto sortimentu je například mini DV kamera, která je elegantně skryta v oku smajlíka a nahrávání je tak naprosto nenápadné.


Zpět na seznam novinek