Novinky pro rok 2019

05.02.2019

Vážení zákazníci,
v tomto roce jsme pro vás rozšířili sortiment těch nejvyhledávanějších zařízení. Jedná se zejména o špionážní mini kamery a lokátory. Rozšířili jsme také nabídku oblíbených propisek. V nabídce najdete nový model Full HD mini kamery v propisce. Kromě vyššího rozlišení nabízejí také samostatný audio záznam, možnost skrýt čočku kamery a v neposlední řadě i modernější design.

Co do jednoduchosti je hitem kamera ukrytá přímo v USB nabíjecím kabelu. Praktického pomocníka najdete pak v podobě Mini kamery skryté v power bance. Díky designu klasického smartphonu je velmi nenápadná a doba záznamu daleko přesahuje běžný standard. V době Wi-fi sítí samozřejmě nechybí Wi-fi IP kamery. Online přenos můžete využít například u IP kamery v brýlích nebo IP kamerového modulu.

Potřebujete sledovat pohyb vozidla, domácího mazlíčka, apod.? Do naší nabídky jsme přidali více typů lokátorů s extra dlouhou výdrží baterie. Od měsíce až po roky. Vybere si opravdu každý. Novější typy kromě základních funkcí nabízejí různé druhy alarmů a vychytávek.

Pokud si nejste jisti výběrem zařízení, neváhejte nás kontaktovat do emailu info@1obchod.com. Rádi Vám poskytneme informace a poradíme vhodný produkt právě pro Vás.


Zpět na seznam novinek