Blíží se Vánoce 2020

01.12.2020

Vážení zákazníci,

Vánoce jsou za rohem, možná jste si všimli :)
Máme pro Vás pár tipů na praktické dárky, které potěší.

dárky vánoce 2020

V naší nabídce najdete spoustu kamer a odposlechů, ale také různá praktická zařízení. Nemusíte se přitom obávat situace, že dárek nebude vyhovovat. Možnost výměny zboží, zakoupeného v prosinci, prodlužujeme až do konce ledna 2021!

Velmi oblíbený, nejen pro milovníky výletů, je tento monokulár, který se svou velikostí vejde do kapsy a přitom nabízí kvalitní přiblížení, ať už jde o krajinu nebo třeba rostliny. V balení navíc najdete praktické pouzdro.

Pokud je někdo často mimo domov nebo na cestách a zároveň potřebuje pracovat, ocení tuto laserovou klávesnici. Praktická věc pokud chcete vyřizovat korespondenci z telefonu, ale nevyhovuje Vám miniaturní klávesnice na displeji.

Pro milovníky mobilní fotografie jsou tady tyto kreativní čočky na telefon. 3 typy objektivů, vhodné pro starší telefony a smartphony, které budou díky této vychytávce dělat o něco větší radost.

Šikovnou vychytávkou jsou i tyto brýle s viděním dozadu. Jednoduše se v brýlích podíváte do pravého spodního rohu a uvidíte, co se děje za Vámi.

Velmi oblíbené je naše handsfree sluchátko. Znáte někoho, kdo často telefonuje? Se sluchátkem můžete vyřizovat hovory a přitom mít obě ruce volné pro práci.

Na kompletní nabídku technických vychytávek se můžete podívat zde. Pokud si nebudete jistí při výběru, napište nám na info@1obchod.com nebo volejte 776 605 477. Zboží si u nás můžete také telefonicky zarezervovat.

 

Přejeme všem pohodové a klidné předvánoční období

tým
1obchod.com

Smart dárky a vychytávky


Zpět na seznam novinek